Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Farmanat.com
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Protect 4 Life - ginkgo biloba - 90tb
396 lei
Brand
Calivita
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
PROTECT 4 LIFE -antioxidant care stimuleaza circulatia cerebrala, circulatia periferica si cardiaca


Stravechiul arbore dioic denumit Ginkgo Biloba face parte din familia Gincoaceelor.

Frunzele si semintele sale au fost folosite inca din antichitate de catre medicina populara chineza pentru tratarea astmului, a diverselor afectiuni bronsice si pulmonare, precum si pentru imbunatatirea circulatiei sanguine periferice si a celei cerebrale.

Stiinta medicala contemporana recunoaste efectele profilactice si curative remarcabile ale arborelui Ginkgo. In zilele noastre, extractul de Ginkgo este unul dintre medicamentele naturiste cele mai cunoscute in Europa. In anul 1988, s-au eliberat, numai in Germania, peste 5 milioane de retete pentru tratamente cu Ginkgo. Cercetatorii considera ca efectele terapeutice ale acestei plante se datoreaza, in principal, continutului deosebit de mare de flavonoide cu actiune antioxidanta extrem de puternica. Frunzele sale contin, printre altele, diferite flavonoide, precum: chempferol, quercitina, izoramnetina, proantocianidine, terpene neflavonoide, bilobalid, ginkgolid A, B si C, lignani, uleiuri eterice si acizi taninici.

Extractul de Ginkgo contribuie la optimizarea functiei cerebrale (mai ales capacitatea de memorare), are efecte pozitive in stari depresive si anxioase, precum si in combaterea migrenelor. Se poate utiliza cu succes in bolile alergice, astm, boala Alzheimer si in unele afectiuni cardiovasculare. Are efect antitrombotic si normalizeaza tensiunea arteriala. Se poate utiliza eficient in tratamentul bolilor renale si hepatice, bolilor inflamatorii, impotentei, tulburarilor de auz (tinitus, presbiacuzia), tulburirilor de vedere, a ametelilor (crizelor vertiginoase). Intensifica utilizarea glucozei in organism si din aceasta cauza poate fi util in tratamentul diabetului.

Datorita faptului ca imbunitateste circulatia sanguina, utilizarea extractului de Ginkgo amelioreaza simptomele ce apar o data cu imbatranirea, creste capacitatea de munca, accelereaza cicatrizarea ranilor, este util in tratamentul tromboflebitelor, hemoroizilor si in mentinerea integritatii tegumentelor. S-au raportat recent rezultate interesante in terapia unor tipuri de impotenta. Conform relatarilor publicate in "The Journal of Urology" (Sikora, Sohm si Deutz, 1989), s-au administrat zilnic cate 60 mg extract de Ginkgo, timp de 6 luni, unui numar de 60 de bolnavi cu impotenta cauzata de insuficienta circulatiei arteriale peniene. La sfaritul tratamentului, 50% dintre cei in cauza si-au redobandit capacitatea de erectie, iar la 45% dintre ceilalti bolnavi s-au constatat ameliorari in circulatia arteriala a penisului.

Intr-un studiu publicat in 1991 se relateaza ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani, a 150 mg de extract de Ginkgo, la un numar de 303 persoane cu tulburari de circulatie sanguina cerebrala a determinat ameliorarea simptomelor in 71 % din cazuri. S-au redus considerabil si alte simptome: oboseala, ametelile, migrenele, starile depresive, irascibilitatea, tulburarile de memorie si de concentrare, etc.

Cercetatorul Amanda McQuade, specialist in plante medicinale, a facut numeroase studii pe varstnici cu boli mintale.
In anul 1989, la mai multe institute de cercetare si spitale s-au desfasurat studii privind efectele administrarii extractului de Ginkgo. In aceste studii de anvergura au fast cuprinsi 8.505 bolnavi. Dupa sase luni de tratament, efectele secundare au aparut numai la 33 de bolnavi (0,4%) si au constat in manifestari digestive minore si de durata scurta. Prin urmare, consumul de Ginkgo nu prezinta, practic, nici un pericol.

S-a demonstrat ca eficienta cea mai mare o are extractul de Ginkgo Biloba care cuprinde flavonoglicozide in proportie standardizata de 24%. In cazul preparatelor moderne, 10% din flavonoglicozide este reprezentata de quercitina.

Un flacon de Protect 4 Life are 90 de tablete si costa 39.60 lei (cel mai mic pret de distributie).
Din Gura in Gura